Tässäkin blogissa käytettävä avoimen lähdekoodin WordPress-blogiohjelmisto on päivitetty versioon 2.5. Huomattavin muutos on tehty blogin hallintasivuihin, jotka ovat nyt huomattavasti edellistä selkeämmät ja helppokäyttöisemmät. Lisäksi ulkoasu on raikkaan nykyaikainen:

Päivityksen mukana tuli myös suuri joukko korjauksia/parannuksia ja uusia ominaisuuksia (mm. kuvagalleriatoiminto). Ehkäpä sellainen nähdään näilläkin sivuilla jossain vaiheessa. Ohjelmiston päivittäminen palvelimelle oli sekin tehty mahdollisimman helpoksi. Uusi versio ei myöskään rikkonut käyttämiäni teemoja tai plugin-lisäohjelmia. Hyvä näin!

WordPress on hyvin vakaa ja varmatoiminen ohjelmisto, jossa monet yksityiskohdat on viimeistelty käyttäjän kannalta jopa kaupallisia tuotteita paremmin. WordPressin taustalla on suuri joukko vapaaehtoisia, jotka ovat tehneet todella hienoa työtä ohjelmiston kehittämiseksi. Kiitos heille! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.