Social web eli yhteisöpalvelut tuntuvat olevan tämän hetken kuumin trendi internetissä. Facebookit, Twitterit, Jaikut, MySpacet sun muut keräävät valtavat määrät käyttäjiä ja vetoavat ihmisten perustarpeisiin luoda verkostoja ja kommunikoida muiden kanssa.

Ja jos YouTubessa jaetaan omia videoita muiden katseltavaksi, niin miksei myös powerpoint-esityksiä voisi julkaista verkkoyhteisössä. SlideShare-palvelu korjaa tämän huutavan epäkohdan.

SlideSharessa voi julkaista powerpoint-tiedostojen lisäksi myös Openoffice Impress- ja pdf-muodossa olevia esityksiä. Joten, jos et vielä ole nähnyt nukuttavia powerpoint-esityksiä tarpeeksi, vilkaise SlideShare-palvelua!

Ja jos haluat, että oma yleisösi ei nuku esityksesi aikana, katsele tämä SlideShare-esitys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *