Jälleen on se aika vuodesta, kun huhumylly kiihtyy Applen tuotejulkistuksista. Kesäkuun 9. päivänä Steve Jobs avaa Applen jokavuotisen ohjelmistokehittäjille suunnatun tapahtuman Worldwide Developers Conference 2008:n. IPhonen 2.0-ohjelmisto tullaan varmuudella tuossa tapahtumassa julkaisemaan, mutta kaikki muu onkin jälleen arvailujen varassa. Monet veikkaavat iPhonesta uutta 3G-versiota ja samalla uutisia sen saatavuusalueen laajenemisesta. Saapa nähdä, onko Kiina mukana…

En hämmästyisi myöskään sitä, jos seuraavan Mac OS X -version nimi kerrottaisiin ja ehkä muutamalla sanalla kuvailtaisiin sen kehitystyötä ja uusia ominaisuuksia. Uutta MacBookia tuskin esitellään vielä – elokuu voisi olla sen suhteen todennäköisempi ajankohta.

Jotain iPhone-huumasta kertonee sekin, että ensimmäistä kertaa WWDC on loppuunmyyty. Leopardin Dashboardiin on saatavilla jopa WWDC 2008 countdown-laskuri, ettei pääse tärkeä tapahtuma unohtumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.