Adoben Contribute CS4 (web-sivujen helppo päivitystyökalu) ei näköjään ole täysin yhteensopiva Applen uusimman käyttöjärjestelmäversion kanssa. Ohjelma jumiutuu jo käynnistyksen yhteydessä avautuvaan Tervetuloa-ruutuun. Ilmeisesti syynä on Contributen ja Firefoxin ja/tai Safarin yhteensopivuusongelma. Adoben tuotetuki ei osaa tällä hetkellä arvioida, milloin tilanne korjataan, mutta kommenteista päätellen siihen voi vierähtää viikko jos toinenkin.

Ongelman voi onneksi kiertää irrottamalla tietokoneen verkosta ja käynnistämällä sen jälkeen Contributen ilman nettiyhteyttä. Tervetuloa-ruudusta kannattaa ennen sitä ruksata vaihtoehto Don’t show again. Kun ohjelmaan on määritelty web-sivustot ja estetty Tervetuloa-ruutua ilmestymästä, ei ohjelman varsinaisessa käytössä ole ongelmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *