Adoben Creative Suite -ohjelmistopakettia ei saa suomenkielisenä versiona, vaikka monista paketin ohjelmista onkin saatavilla erikseen lokalisoidut versiot. Monelle käyttäjälle suomenkielinen käyttöliittymä olisi helpotus, vaikkakin suomenkieliset käännökset ovat usein aika kummallisia (vrt. Export -> Kirjoita).

Photoshop CS4 antaa kuitenkin viitteitä siitä, että tulevaisuudessa voisi olla mahdollista vaihtaa käytttöliittymän kieltä suoraan ohjelman asetuksista.

Toistaiseksi Photoshopissa on tarjolla vain English, mutta Bridge CS4:ssä kielivalikoima on sen sijaan hyvin laaja ja suomikin löytyy joukosta. Bridgen voikin kätevästi vaihtaa suomenkieliseksi ohjelman asetuksista. Tosin suomenkieliset käännökset eivät näytä mahtuvan käyttöliittymän kaikissa osissa paneelien otsikoille varattuun tilaan… Ehkäpä CS5:ssä viimeistelty kielituki laajenee myös muihin sovelluksiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *