Tiedot on kerätty erään suomalaisen web-sivuston palvelinlokeista. Sivustolla on kävijöitä keskimäärin 150 000 – 200 000 kuukaudessa jakautuen sekä kotikäyttäjiin että yrityskäyttäjiin. Tulokset lienevät siis melko hyvin suuntaa-antavia. Pienen vääristymän tuloksiin voi tosin tuottaa se, että sivuston käyttäjäprofiili painottuu 20-30 -vuotiaisiin.

Eipä selainten käyttäjämäärissä kovin suuria muutoksia näytä tapahtuneen. Ainut trendi, joka selvästi erottuu, on Operan kiri kohti yhden prosentin osuutta… On se vaatimattomista luvuista huolimatta silti paremmin kuin Googlen Chromella.

Firefoxin käyttäjämäärä ohitti joulukuussa ensi kertaa Internet Explorerin eri versioiden yhteenlasketun käyttäjämäärän.

Mutta mikä söi marraskuussa noin suuren loven valtaselainten käyttäjämääriin? – Vastaus: Mozilla 1.9. Mikä se on? Mistä se tuli ja mihin se meni?

Category : Web

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.