Autostereoissani on viritetty taajuusalue 103.55 iPodin FM-lähettimelle ja se on pelannut hyvin täällä Tampereen seudulla ilman suurempia häiriöitä. Viime aikoina kuitenkin YLEn ruotsinkielinen Vega-asema on alkanut tunkea samoille taajuuksille. Onkohan YLEllä nostettu lähetystehoja?

Olisi hienoa, jos henkilökohtaisille FM-lähettimille saataisiin ihan valtakunnallisesti oma taajuusalue, jota eivät häiritsisi kaiken maailman Vegat ja muut radioasemat, ja jota voisi käyttää Helsingistä Utsjoelle. Radiotaajuuksista taitaa kyllä olla pulaa, mutta eikös noita kaupallisia radioasemia voisi niputtaa tiheämmin. Kuka nyt ylipäätään enää nykyään radiota kuuntelee? Omalla lähettimellä voi kuunnella itselle räätälöityjä soittolistoja ilman puhetta ja mainoksia. Voiko radioasemalta enempää toivoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.