Hakukoneyhtiö Googlen ympäri maailmaa sijoitetut palvelinkeskukset ovat oheisesta esittelyvideosta päätellen melkoisen järeitä laitoksia. Ei siis ihme, että Google varasi Suomenkin palvelinkeskukselleen tilat ostamalla Haminan Summassa toimintansa lopettaneen kokonaisen paperitehtaan!

PS. Google julkaisee ensi viikolla vuoden ensimmäisen neljänneksensä tuloksen. Internet-mainonnan uskotaan vähentyneen taantuman myötä. On mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon.

3 thoughts on “Google palvelinkeskus”

  1. Vahvasti näyttää Googlella edelleen menevän. Taantuma ei näytä kovin paljon vähentäneen internet-mainontaa:

    "Google reported revenues of $5.51 billion in the first quarter of 2009, representing a 6% increase over first quarter 2008 revenues of $5.19 billion and a 3% decrease from fourth quarter 2008 revenues of $5.70 billion."

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.