Ensi viikon keskiviikkona julkaistava iPad 2 -näpytin on saanut joukon kovia kilpailijoita seurakseen. Samsungin Android-pohjainen Galaxy Tab on ollut jo tovin markkinoilla ja ilmeisen menestyksekkäästi. Alkuvuoden aikana moni muukin valmistaja on esitellyt tulevia tablet-tietokoneitaan (joita Helsingin Sanomat kutsuu kivasti sormitietokoneiksi).

Android 3.0 Honeycomb -käyttöjärjestelmä on suunniteltu näpyttimille. Se näyttääkin hyvin mielenkiintoiselta ja tyylikkäältä YouTuben esittelyvideoiden perusteella, mutta onpa sitä ehditty jo moittia vaikeakäyttöiseksikin. Toivottavasti Apple säilyttää malttinsa tuotekehittelyssä ja pitää keskeisenä tuotedifferoinnin menetelmänään helppokäyttöisyyttä. Käyttäjälähtöinen laite voi olla samaan aikaan monipuolinen ja yksinkertainen. Se miten Applen pojat ovat tällä kerralla onnistuneet, nähdään maaliskuun toisen päivän iltana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *