Adobe yllätti monet ottamalla uudelleen käyttöön Creative Suite -ohjelmiston välipäivitykset. Niinpä toukokuussa julkaistiin Creative Suite 5.5, joka sisältää uusia, hieman parannettuja versioita tutuista ohjelmista. Muutokset koskevat vain InDesignia, Dreamweaveria, Flashiä ja Flash Catalystiä. Photoshop, Illustrator ja Fireworks sisältävät vain yleisessä jaossa olleet maksuttomat korjaukset ja niiden versionumerokin on ”vain” 5.1. Apuohjelmat Device Central ja Media Encoder on niinikään päivitetty versionumeroon 5.5. Lisäksi paketin mukana tulee nyt jo reilut puolisen vuotta markkinoilla ollut X-versio Acrobat Professionalista.

Eniten uutta on InDesign 5.5:ssä, jossa on erityisesti panostettu digijulkaisujen nopeasti kehittyvään markkinaan. InDesign 5.5 helpottaa e-kirjojen ja verkkolehtien tuottamista uusilla työkaluilla – julkaiseepa tuotoksensa sitten pdf-muodossa tai sähköisiin lukulaitteisiin tarkoitettuna epub-tiedostona.

Syksyn kursseilla on käytössä uusi versio Creative Suite 5.5. Tervetuloa tutustumaan sen tarjoamiin uusiin mahdollisuuksiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *