Tämä Kouluttajan blogi on ollut pitkään tauolla, mutta nyt on aika ottaa se taas aktiivisempaan käyttöön. Aloitin aikoinaan 2000-luvun alussa CuteNews-julkaisupalvelulla, jatkoin sitten omalla WordPress-alustalla ja siirsin lopulta viestit tänne Bloggeriin 2010-luvun alkupuolella. Siinä vaiheessa into kirjoittaa tietotekniikan uusista tuulista hiipui ja vanhoista viesteistäkin hävisivät kuvat. Blogin korjaaminen olisi ollut liian työlästä. Nyt olisi taas mahdollista käyttää omaa WordPress-alustaa, mutta tämä Bloggerhan on oikeastaan aika mainio alusta: ei mainoksia ja päivitykset hoituvat ilman ylimääräistä vaivaa. Ja oikeastaan sekin, ettei voi loputtomasti säätää ulkoasua, on vain hyvä asia. Nyt voisi keskittyä itse sisältöön. Katsotaan, vieläkö äijällä riittää intoa blogin kirjoittamiseen!

Mimin kanssa kohti uusia tuulia!

PS. Nyt kun lueskelen vanhoja blogikirjoituksiani, herättää osa niistä hilpeyttä. Ehkä ne kuitenkin kuvastavat omaa aikaansa ja ansaitsevat sen vuoksi olla edelleen julkisia. Vanhoja blogipostauksia korjataan edelleen ja poistetaan toimimattomia kuvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *