Jos opettelet sovellusohjelmien käyttöä mieluummin ihan itseksesi, on meillä tarjota siihen nyt mainioita apuvälineitä. Verkkokaupastamme löydät kursseillamme käytettävät opetusmonisteet (Käyttäjän oppaat), joiden sisältö on helppolukuista ja selkokielistä. Kouluttaja on itse kirjoittanut opetusmonisteet ja niiden sisältöön ja esitystapaan on vaikuttanut vuosikymmenten kokemus aiheen parissa. Oppaissa keskitytään olennaisiin asioihin sovellusohjelmien käytössä, mutta kuitenkin riittävän syvällisesti. Oppaissa on myös paljon käytännön kautta saatuja vinkkejä! Kurssiemme osallistujat ovat kiitelleet oppaiden hyödyllisyyttä ja joillakin on kuulemma opetusmonisteet tulostettuina tietokoneen vieressä – aina valmiina opastamaan sovellusohjelmien kiemuroissa.

Jos kesälukeminen on siis vielä hankkimatta, nyt pikimmiten verkkokauppaamme. Siellä on heinäkuun loppuun saakka kestävä kesäale: -20% kaikista käyttäjän oppaista.

Kouluttajan kirjakauppa: payhip.com/tmianttiussa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *