Perusteellisin suomenkielinen Canva-käyttäjän opas Canva – Visual Worksuite on nyt julkaistu verkkokaupassamme! Canva on valtavan suosittu verkkopalvelu, joka haastaa perinteiset tavat luoda sisältöjä verkkoon ja printtiin. Canva tarjoaa täysin verkkopohjaisen työkalun erilaisten julkaisujen (esitteet, mainokset, julisteet ym.), kuvien, infografiikan, videoiden, presentaatioiden ja jopa websivujen tuottamiseen ja julkaisemiseen. Canva kuuluu olennaisena osana kaikkien viestinnän ja markkinoinnin parissa työskentelevien työkalupakkiin.

Tässä kirjassa esitellään kaikki Canvan toiminnot. Kirja keskittyy erityisesti Canva tiimeille -tilauksen tarjoamiin mahdollisuuksiin luoda tiimejä ja jakaa hallitusti brändinmukaisia suunnittelumalleja ja viestintävastuuta organisaation sisällä. 

Kirja soveltuu kaikille Canvan käyttäjille – olet sitten vasta-alkaja tai jo kokenut Canva-velho, joka haluaa ymmärtää tiimien ja koko palvelun toimintalogiikan paremmin.

Mitä enää mietit, kun ei hintakaan päätä huimaa: 19,90 € (+ alv 10 %).

Osta kirja verkkokaupastamme ja ota Canva haltuun jo tänään! Kirja on saatavilla myös Apple Books -verkkokirjakaupassa:

Get it on Apple Books

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *