CorelDraw on perinteikäs vektorigrafiikkaohjelma, joka on turhaan jäänyt Adoben Illustratorin varjoon. CorelDrawn monipuoliset piirtotyökalut tarjoavat Illustratoria tarkemmat ja monipuolisemmat välineet mm. teknisten piirrosten tekemiseen. Uudessa CorelDraw -Käyttäjän oppaassamme käsitellään ohjelman perustoiminnot, joiden avulla valmistat resoluutiovapaita kuvia moniin eri käyttötarkoituksiin: web-sivuille, julkaisuihin tai muihin sovelluksiin.

Eikä tässä vielä kaikki… One more Thing… CorelDrawlla teet helposti myös esitteitä, mainoksia ja digijulkaisuja. CorelDraw yhdistää julkaisuohjelman ja piirto-ohjelman yhdeksi monipuoliseksi kokonaisuudeksi, jolla tuotat näyttäviä julkaisuja printtiin tai webiin. Kirjassa käsitellään ohjelman keskeiset toiminnot tekstin ja kuvien lisäämisestä sivujen asetteluun ja painokelpoisen pdf:n valmistamiseen. Kirjan luettuasi osaat valmistaa monenlaisia julkaisuja CorelDrawlla!

Tutustu uuteen CorelDraw-oppaaseen kirjakaupassamme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *