Adobe Photoshop on markkinoiden suosituin kuvankäsittelyohjelmisto, ja sitä päivitetään jatkuvasti uusilla ominaisuuksilla. Photoshop 2024 ei ole poikkeus, ja siihen sisältyy useita uusia ominaisuuksia, jotka tekevät kuvankäsittelystä entistä helpompaa ja tehokkaampaa.

Tässä on joitakin merkittävimpiä uusia ominaisuuksia Photoshopissa 2024:

  • Generatiivinen täyttö: Tämä uusi ominaisuus käyttää tekoälyä luomaan sisältöä valituille kuvan alueille. Tätä ominaisuutta voidaan käyttää poistamaan ei-toivottuja objekteja, laajentamaan kuvaa tai yksinkertaisesti lisäämään uusia luovia elementtejä.
  • Parametriset suodattimet: Nämä uudet suodattimet antavat sinulle enemmän hallintaa kuvankäsittelyssä kuin koskaan ennen. Parametriset suodattimet ovat ei-tuhoavia, joten voit kokeilla erilaisia asetuksia pilaamatta kuvaa.
  • Lisäys- ja vähennyssiveltimet: Näiden uusien siveltimien avulla voit lisätä ja vähentää kuvan pikseleitä, mikä helpottaa ei-toivottujen elementtien poistamista tai uusien lisäämistä.
  • Parannettu objektien valinta: Photoshop 2024 tekee objektien valitsemisen kuvista helpompaa kuin koskaan ennen. Uudet työkalut ja ominaisuudet helpottavat objektien eristämistä taustoistaan.
  • Parannettu suorituskyky: Photoshop 2024 on nopeampi ja tehokkaampi kuin koskaan ennen useiden suorituskykyparannusten ansiosta.

Näiden uusien ominaisuuksien lisäksi Photoshop 2024 sisältää myös useita pienempiä parannuksia ja virheenkorjauksia.

Tässä on muutamia konkreettisia esimerkkejä siitä, miten Photoshopin 2024 uusia ominaisuuksia voidaan käyttää:

  • Generatiivinen täyttö: Voit käyttää generatiivista täyttöä poistamaan ei-toivottuja objekteja kuvistasi, kuten sähkölinjoja tai ihmisiä taustalla. Voit käyttää sitä myös kuvan laajentamiseen, kuten uuden taivaan tai horisontin lisäämiseen. Tai voit käyttää sitä yksinkertaisesti uusien luovien elementtien lisäämiseen kuviisi, kuten kukkia tai puita.
  • Parametriset suodattimet: Voit käyttää parametriset suodattimet luomaan laajan valikoiman tehosteita, kuten öljymaalauksia, häiriöitä ja naarmuja. Voit käyttää niitä myös kuviesi värien ja sävyjen säätämiseen erittäin tarkasti.
  • Lisäys- ja vähennyssiveltimet: Voit käyttää lisäys- ja vähennyssiveltimiä poistamaan kuvistasi ei-toivottuja elementtejä, kuten tahroja tai harhakarvoja. Voit käyttää niitä myös uusien elementtien lisäämiseen kuviisi, kuten korostuksia tai varjoja.
  • Parannettu objektien valinta: Voit käyttää Photoshopin 2024 uusia objektien valintatyökaluja valitaksesi objekteja kuvistasi nopeasti ja helposti, vaikka niillä olisikin monimutkaisia taustoja. Tämä voi olla hyödyllistä monenlaisiin tehtäviin, kuten maskien luomiseen tai objektien siirtämiseen uusiin sijainteihin.

Kaiken kaikkiaan Photoshopin 2024 uudet ominaisuudet tekevät siitä tehokkaamman ja monipuolisemman kuvankäsittelytyökalun kuin koskaan ennen. Jos olet vakava kuvankäsittelijä, kannattaa ehdottomasti päivittää Photoshop 2024:ään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *