PDFgear on uusi ilmainen PDF-hallintaohjelmisto Windowsille, Macille ja mobiililaitteille. Se käyttää tekoälyä parantamaan PDF-tiedostojen käsittelyä ja muokkaamista. Sen avulla voit helposti muokata, merkitä, muuntaa, järjestää, täyttää ja allekirjoittaa PDF-tiedostoja verkossa tai työpöydällä. Voit vapaasti muuttaa tekstiä, kuvia, muotoja, linkkejä, lomakekenttiä jne.

PDFGear


PDFgear sisältää myös ChatGPT-teknologian, joka mahdollistaa PDF-tiedostojen tiivistämisen, kysymysten esittämisen ja vastausten saamisen PDF-tiedostoista. Lisäksi PDFgear esittelee PDF Chatbot -ominaisuuden, joka antaa käyttäjien keskustella PDF-tiedostojen kanssa kuin ihmisten kanssa.


PDFgear on saanut paljon positiivista palautetta käyttäjiltään, jotka pitävät sitä parhaana PDF-editorina ja vaihtoehtona Adobe PDF-editorille. Käyttäjät kehuvat sen helppokäyttöisyyttä, monipuolisuutta, innovatiivisuutta ja ilmaisuutta.

Lisätietoja: https://www.pdfgear.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *