Uusi Microsoft Teams Käyttäjän opas on nyt saatavilla! Tämä kattava opas tarjoaa kaiken tarvittavan tiedon Teamsin tehokkaaseen käyttöön. Olitpa sitten uusi tai kokeneempi käyttäjä, löydät oppaasta hyödyllisiä vinkkejä ja ohjeita, jotka auttavat sinua hyödyntämään Teamsin kaikkia ominaisuuksia. Tutustu oppaaseen tänään ja ota kaikki irti Teamsista!

Microsoft Teams on nopeasti kasvattanut suosiotaan etätyöskentelyn ja virtuaalisten kokousten alustana. Sen monipuoliset ominaisuudet ja integraatiot muiden Office 365 -sovellusten kanssa tekevät siitä tehokkaan työkalun yritysten ja organisaatioiden käyttöön.

Tämän kasvavan suosion myötä on tärkeää, että käyttäjät ymmärtävät kuinka hyödyntää alustaa parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi olemme julkaisseet uuden, kattavan Käyttäjän oppaan, joka on suunniteltu auttamaan sekä uusia että kokeneita Teams-käyttäjiä.

Uusi opas sisältää ohjeita Teamsin perustoiminnoista, kuten keskustelujen aloittamisesta, tiedostojen jakamisesta ja videokokousten pitämisestä. Lisäksi se tarjoaa vinkkejä edistyneemmille ominaisuuksille, kuten webinaarien järjestämiseen ja sovellusten integrointiin.

Lataa uusi Käyttäjän opas tänään ja ota kaikki irti Microsoft Teamsista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *