Voit osallistua kursseillemme myös reaaliaikaisena etäkoulutuksena suoraan omalle työpisteellesi. Etäkurssimme on suunniteltu verkkoympäristöön soveltuviksi ja kaikki osallistujat ovat mukana etäyhteydellä. Käytämme etäkoulutuksissa helppokäyttöistä Microsoft Teams -palvelua. Sen käyttöön et tarvitse muuta kuin web-selaimen. Web-kamera ja tietokoneen mikrofoni antavat mahdollisuuden molemminpuoliseen keskusteluun, mutta ne eivät ole välttämättömiä.

Katso miten Teams toimii etäkoulutuksessa!

Koulutuksen sisältö on etäkoulutuksessa täysin sama kuin lähiopetuskursseillamme, mutta se voidaan räätälöidä henkilökohtaisessa etäkoulutuksessa koulutusaiheen mukaisesti juuri sinulle sopivaksi. Etäkoulutuksen hintaan sisältyy sama kattava opetusmoniste (pdf) kuin lähikursseilla.

Nähdään verkossa!

KurssiAikaIlmoittaudu
MARRASKUU 22
Photoshop 1 – Perusteet (etäkoulutus)21.-22.11.2022Ilmoittaudu kurssille!
Illustrator 1 – Perusteet (etäkoulutus)29.-30.11.2022Ilmoittaudu kurssille!
JOULUKUU 22
InDesign 1 – Perusteet (etäkoulutus)8.-9.12.2022Ilmoittaudu kurssille!
Canva – Visual Worksuite (etäkoulutus)14.12.2022Ilmoittaudu kurssille!
Premiere Pro – Videoeditoinnin perusteet (etäkoulutus)15.-16.12.2022Ilmoittaudu kurssille!
TAMMIKUU 23
3D-kuvat – Adobe Dimension (etäkoulutus)24.1.2023Ilmoittaudu kurssille!
Saavutettavat PDF-tiedostot (etäkoulutus)25.1.2023Ilmoittaudu kurssille!

Etäkoulutuspalautteita:

  • ”Pidin Antti Ussan rauhallisesta temposta, ehti kokeilla oppeja käytännössä saman tien.”
  • ”Toimi aivan hyvin etänä, ei tarvitse kokoontumista ja työpajoja. Kouluttaja oli oikein hyvä ja puhui ymmärrettävästi eikä tahti ollut liian nopea. Itselle sattui kesken koulutuksen sähkökatko, mutta sille ei voinut mitään. Hyvin pääsin mukaan katkon jälkeen.”
  • ”Antti Ussan koulutuksissa on ollut hyvä ja selkeä rakenne, tempo on ollut sopiva ja etäkoulutuksissakin on ollut helppo kysyä ja keskeyttää. Antti on selkeäsanainen ja rauhallinen opettaja, joka osaa kertoa asiat ymmärrettävästi.”