Nyt voit ostaa kursseillamme käytettäviä opetusmateriaaleja erikseen pienestä e-kirjakaupastamme. Oppaat on kirjoitettu siten, että niistä löydät helposti ja nopeasti halutun asian.

Oppaissa esitellään sovelluksen käytön kannalta keskeiset ja tärkeät toiminnot selkeästi ja kattavasti. Oppaan avulla otat sovellusohjelman perusteet helposti haltuun myös itseopiskellen.

Oppaissa käytetään ohjelmistojen uusimpia versioita. Voit päivittää osaamisesi helposti kirjan avulla ja tutustua ohjelmistojen uusiin ominaisuuksiin. Tuotesivulta näet kirjan sisällysluettelon ja esimerkkiaukeaman.

Oppaat myydään ja toimitetaan sähköpostiisi PDF-tiedostoina. Oppaita on helppo käyttää aktiivisen sisällysluettelon avulla, josta voit suoraan siirtyä käsiteltävään asiaan. Voit tehdä myös sanahakuja sisällöstä. Opas toimii mainiona referenssinä ongelmatilanteissa.

Maksuvälineinä e-kirjakaupassamme ovat PayPal-maksu tai luottokorttimaksu. Jos et halua käyttää luottokorttia verkko-ostoksiin, suosittelemme turvallista PayPal-tiliä. Kun olemme saaneet suorituksesi, lähetämme oppaan sinulle pdf-muodossa.

Jos olet yritys- tai organisaatioasiakas, voit tilata oppaita myös laskutettavina tuotteina. Jos haluat lisensoida oppaitamme usealle käyttäjälle (esim. oppilaitokset), ota yhteyttä meihin, niin teemme sinulle tarjouksen.

Ohjelmisto-oppaat

InDesign – Käyttäjän perusopasTässä perusoppaassa esitellään kaikki keskeiset InDesign-ohjelman toiminnot, joiden avulla teet erilaisia painovalmiita julkaisuja ja toimivia digijulkaisuja. Opas on selkeälukuinen johdatus julkaisutaiton ja InDesignin maailmaan.
Photoshop – Käyttäjän perusopas (Tulossa)Tässä perusoppaassa esitellään kaikki keskeiset Photoshop-ohjelman toiminnot, joiden avulla muokkaat ja korjaat kuvia printtiin, webiin ja somekanaviin. Opas on helppolukuinen johdatus kuvankäsittelyn ja Photoshopin perusteisiin.
Illustrator – Käyttäjän perusopas (Tulossa)Tässä perusoppaassa esitellään kaikki keskeiset Illustrator-ohjelman toiminnot, joiden avulla muokkaat ja teet resoluutiovapaata vektorigrafiikkaa webiin tai printtiin. Opas on selkeälukuinen johdatus vektorigrafiikan ja Illustratorin hyödyntämiseen.