Kuutio

Adobe Creative Cloud ja Microsoft 365

Koulutan Adobe Creative Cloud ja Microsoft 365 -ohjelmistoja. Koulutustilamme sijaitsevat Tampereen ydinkeskustassa Dynamo Business Parkissa sekä Seinäjoella Framissa. Kursseja järjestetään myös Espoossa.

Järjestän kursseja myös etäkoulutuksena Teams/Google Meet -alustoilla. Näiden lisäksi tuotan itsenäiseen opiskeluun verkkokursseja.

Voit tilata koulutuksen myös työpaikallesi. Koulutus voidaan järjestää asiakkaan tiloissa ja se voidaan räätälöidä kohderyhmälle soveltuvaksi.

Adobe Creative Cloud


Microsoft 365

Verkkopalvelut

Tilauskoulutus – voit tilata koulutuksen myös työpaikallesi

Avointen kurssien lisäksi tarjoan myös räätälöityä organisaatiokohtaista täsmäkoulutusta asiakkaan omissa tiloissa tai Dynamo Business Parkin tiloissa Tampereella ja Framissa Seinäjoella. Kouluttajalla on tarvittava AV-välineistö, joten koulutustilaksi yrityksessänne soveltuu vaikkapa pieni neuvottelu- tai kokoushuone. Tarvittaessa kouluttaja tuo myös tietokoneet ja ohjelmistot mukanaan osallistujien käyttöön.Tarjoan asiakaskohtaisia tietotekniikan koulutuspalveluja mm. seuraavista aihealueista:

  • Printtijulkaisujen ja verkkolehtien taitto
  • Microsoft 365
  • Kuvankäsittely ja piirto-ohjelmat
  • Videoeditointi

Koulutustuotteet sisältävät kokonaisuuden sisällöllisen suunnittelun, opetuksen ja opetusmateriaalin (mm. monipuoliset ja kattavat opetusmonisteet) sekä tarvittaessa laitteet ja välineet. Koulutuskokonaisuus voidaan aina räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaisesti koulutusteemoja yhdistellen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään.