Ilmainen jäsenyys

Tämä on videokirjaston Landing Page eli se sivu, jolle tullaan yläpalkin videokirjasto linkistä. Täällä on palvelun esittely ja kaksi vaihtoehtoa:

ilmainen jäsenyys -linkki vie Free-lomakkeelle. Käyttäjä täyttää sen ja luo itselleen tunnukset, jotka järjestelmä myös lähettää sähköpostilla. Käyttäjä kirjautuu sen jälkeen käyttäen Login-sivua.

Kun olet luonut itsellesi ilmaisen tunnuksen tai ostanut jäsenyyden, voit kirjautua palveluun täällä.

Ilmaiskäyttäjälle voi luoda UPGRADE-sivun, jossa on samat maksupainikkeet. Tämä kuitenkin vain Free-sivulle, jotta käyttäjä on ensin kirjautuneena järjestelmään. Näin säilyy sama tunnari.

Ilmainen jäsenyys

Luo itsellesi ilmainen tunnus palveluumme.

Maksuvaihto (paypal) vie ensin maksuun ja jos se tapahtuu, lähettää järjestelmä sähköpostin, josta klikkaamalla käyttäjä täyttää lomakkeen ja luo itselleen tunnukset. Eli maksu tapahtuu jos join us -sivulla.

Verkkotutor tarjoaa sovellusten peruskäytön osaajille tai vasta-alkajille jatkuvasti päivittyvän oppimisvideoiden kokoelman, jolla voit omatoimisesti laajentaa osaamistasi pätevien, suomenkielisten ohjevideoiden avulla.

Verkkotutor on tilauspalvelu, johon voit ostaa kuukausi- tai vuosijäsenyyksiä. Palvelusta löydöt laajan valikoiman ohjevideoita ja muuta materiaalia.

Maksullinen jäsenyys

Voit tilata Verkkotutor-palvelun, jolloin saat pääsyn kaikkiin verkkokursseihin ja muihin ohjevideoihin. Verkkotutor on automaattisesti jatkuva tilaus ja se maksaa 89 € /kk. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa kuluvan maksukauden (30 pv) loppuun.

Verkkotutor toimii myös mainiona kertausvälineenä lähikurssien osallistujille. Voit palauttaa kursseilla oppimasi asiat uudelleen mieleen oppimisvideoiden avulla. Se on kuin henkilökohtainen kouluttaja vieressäsi!

[swpm_payment_button id=1367]