KTM Antti Ussa

044-0882210
antti@tmianttiussa.fi

Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri. Olen toiminut tietotekniikan kouluttajana vuodesta 1995 lähtien. Perustin yritykseni (tmiAnttiUssa) helmikuussa 1996. Valmistuin vuonna 1994 Helsingin kauppakorkeakoulusta pääaineenani markkinointi. Täydensin tietotekniikan opintojani Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskuksessa 1994-1995.

Yritykseni liikeideana on tarjota asiakkaan lähtökohdat ja tarpeet huomioiden parasta ohjelmistokoulutusta kilpailukykyisillä hinnoilla. Vuosien kuluessa olen toiminut kouluttajana monissa eri asiakasorganisaatioissa. Olen toiminut tietotekniikan kouluttajana mm. Tampereen ja Helsingin yliopistojen täydennyskoulutuskeskuksissa sekä Opetusalan koulutuskeskuksessa (Opeko). Järjestän avoimia kursseja lähikoulutuksena Tampereella Dynamo Business Parkissa ja Seinäjoella Framissa sekä tilauskoulutuksena asiakkaan omissa tiloissa. Verkossa koulutan etänä Microsoft Teamsin kautta.

Tietotekniikan kouluttajan työssä haasteellisinta on pystyä kertomaan monimutkaisetkin asiat loogisesti ja riittävästi yksinkertaistaen. Tärkeää on myös pystyä esittämään ohjelmistojen käytön kannalta keskeisimmät toiminnot niin, että osallistujat voivat soveltaa opittuja asioita omaan työhönsä.

Koulutuksen perimmäisenä tavoitteena on omaksua työskentelytavat, joiden avulla tietoteknikkaa voidaan hyödyntää omassa työssä tarkoituksenmukaisimmalla ja tehokkaimmalla tavalla.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle tai organisaatiollesi parhaiten soveltuva ja tuloksellinen täsmäkoulutus!

Y-tunnus: 1145400-8
ALV rek.

Tilaa koulutuskirje sähköpostiisi! Saat tiedot uusista kursseista ja palveluistamme.

Haluatko lisätietoja palveluistamme?