Verkkokurssimme ovat itsenäiseen oppimiseen tarkoitettuja koulutuskokonaisuuksia, jotka tarjoavat mahdollisuuden oppia ohjelmien käyttö ja soveltaminen omiin työtehtäviin oppimisvideoiden, harjoitustehtävien ja kouluttajan etätuen avulla.

Verkkokurssit koostuvat videoista, joissa esitellään ohjelmien toiminnot aivan samalla tavalla kuin lähikoulutuksessa. Voit katsoa videoita omaan tahtiisi ja tehdä asiat samanaikaisesti itse. Ohjevideot ja niihin liittyvät harjoitukset muodostavat selkeän oppimispolun sovellusohjelmien hallintaan.

Julkaisemme verkkokurssit omalla oppimisalustallamme osoitteessa www.antinverkkokoulu.fi. Tutustu verkkokurssiemme laajenevaan valikoimaan!

Opiskele verkossa juuri silloin, kun Sinulle parhaiten sopii!

Ostaessasi verkkokurssin, saat henkilökohtaisen käyttöoikeuden kurssin materiaaleihin (videot ja harjoitustehtävät) kolmen kuukauden (90 päivää) ajaksi. Saat kurssilta myös omaksesi kattavan Käyttäjän oppaan, josta voit kerrata asioita kurssin jälkeenkin. Jotta varmistetaan omatoimisen opiskelun tehokkuus ja opitun omaksuminen, saat tarvittaessa etäohjausta kouluttajalta.

Canva verkkokurssi
Lightroom verkkokurssi
InDesign 1 verkkokurssi
Excel 1 perusteet verkkokurssi
Adobe Express verkkokurssi