Prokurssit ovat itsenäiseen oppimiseen tarkoitettuja verkkokursseja, jotka tarjoavat mahdollisuuden oppia ohjelmien käyttö ja soveltaminen omiin työtehtäviin oppimisvideoiden, harjoitustehtävien ja tarvittaessa kouluttajan etätuen avulla.

Verkkokurssit koostuvat lyhyistä ja ytimekkäistä videoista, joissa esitellään ohjelmien toimintoja käytännönläheisten esimerkkien avulla.

Ohjevideot ja niihin liittyvät harjoitukset muodostavat selkeän oppimispolun sovellusohjelmien hallintaan. Verkkokurssiemme sisältö on laadittu ja tuotettu 25 vuoden koulutustyön tuomalla kokemuksella.

Julkaisemme verkkokurssit Prokurssit.eu -oppimisalustalla. Tutustu verkkokurssiemme valikoimaan, joka on tosin vielä alkuvaiheessa. Tällä hetkellä tarjolla on vain yksi pilottikurssi: Canva-julkaisupalvelu. Lisäämme uusia kursseja alustalle jatkossa.

Ostaessasi verkkokurssin, saat henkilökohtaisen käyttöoikeuden kurssin materiaaleihin (videot ja harjoitustehtävät) kahden kuukauden (60 päivää) ajaksi. Saat kurssilta myös omaksesi kattavan opetusmonisteen (pdf), josta voit kerrata asioita kurssin jälkeen. Jotta varmistetaan omatoimisen opiskelun tehokkuus ja opitun omaksuminen, saat tarvittaessa etäohjausta kouluttajalta (lisäpalvelu).

”Haluamme tuottaa verkkokursseja, jotka tarjoavat saman laadukkaan kokemuksen ja hyödyn osallistujalle kuin lähikoulutuksena suoritettavat kurssimme.”

-Antti Ussa-