Verkkokurssimme ovat itsenäiseen oppimiseen tarkoitettuja koulutuskokonaisuuksia, jotka tarjoavat mahdollisuuden oppia ohjelmien käyttö ja soveltaminen omiin työtehtäviin oppimisvideoiden, harjoitustehtävien ja kouluttajan etätuen avulla.

Verkkokurssit koostuvat videoista, joissa esitellään ohjelmien toiminnot aivan samalla tavalla kuin lähikoulutuksessa. Voit katsoa videoita omaan tahtiisi ja tehdä asiat samanaikaisesti itse. Ohjevideot ja niihin liittyvät harjoitukset muodostavat selkeän oppimispolun sovellusohjelmien hallintaan.

Julkaisemme verkkokurssit Thinkific-oppimisalustalla osoitteessa www.antinverkkokoulu.fi. Tutustu verkkokurssiemme laajenevaan valikoimaan!

Opiskele verkossa juuri silloin, kun Sinulle parhaiten sopii!

Ostaessasi verkkokurssin, saat henkilökohtaisen käyttöoikeuden kurssin materiaaleihin (videot ja harjoitustehtävät) kahden kuukauden (60 päivää) ajaksi. Saat kurssilta myös omaksesi kattavan opetusmonisteen (pdf), josta voit kerrata asioita kurssin jälkeen. Jotta varmistetaan omatoimisen opiskelun tehokkuus ja opitun omaksuminen, saat tarvittaessa etäohjausta kouluttajalta.